Uw verbouwing van kelder tot zolder

 Contacteer ons

Vloerwerken en tegelwerken

Heeft uw vloer betere tijden gekend?  Het team van Simone Bouwbedrijf heeft de ervaring en knowhow om alle vloerwerken in Gent en omgeving feilloos uit te voeren, helemaal volgens de regels van de kunst.

Vloer- en wandtegels

Alle tegelwerken kan u eveneens met een gerust gemoed aan ons toevertrouwen. Wandtegels worden vooral gebruikt in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Er zijn heel wat mogelijkheden, diverse afmetingen, materialen, vormen en kleuren.

Bestrating en terras

Ook leggen we uw oprit of terras vakkundig aan. Hier heeft u de keuze uit talloze materialen, zoals keramische tegels, natuursteen, grind, keien, kasseien of klinkers. Ook het plaatsen van houten terrassen behoort tot de mogelijkheden. Alles tot op de millimeter precies.

Vragen over vloerwerken, tegelwerken of bestratingen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerwerken, tegelwerken, de bestrating van uw oprit of het aanleggen van uw terras?
Op zoek naar vakkundig advies? Benieuwd naar de kostprijs?
Contacteer ons en wij beantwoorden al uw vragen. Indien gewenst bezorgen wij u vrijblijvend een offerte.

Interieurbouw in al zijn facetten

Simone Bouwbedrijf uit Gent is uw betrouwbare en ervaren aannemer voor metselwerken, sanitair, dak- en gevelwerken , isolatiewerken, vloer- en tegelwerken , afwerking. En dit in heel Vlaanderen!

Simone Bouwbedrijf