Uw verbouwing van kelder tot zolder

 Contacteer ons

Gevelwerken en dakwerken

Bent u voor de vervanging van uw dak op zoek naar een ervaren en betrouwbare dakwerker? Neem dan zeker contact op met Bouwbedrijf Simone, een dakwerker uit Gent die uw woning, kantoorgebouw of commercieel pand snel en vakkundig van een nieuw dak voorziet. 

Een kwalitatief dak is immers van het grootste belang voor uw comfort, maar ook om de rest van uw woning te beschermen tegen de wisselende weersomstandigheden. Is uw bestaande dak aan vernieuwing of vervanging toe? 

Wij leggen zowel platte daken (met EPDM van Resitrix en Firestone en roofing) als hellende daken met pannen en leien.

Loodwerken, zinkwerken, dakkoepel… van a tot z

Als u kiest voor de gevel- of dakwerken van Bouwbedrijf Simone in Gent en omgeving kiest u voor vakmanschap. Wij doen onder meer alle lood- en zinkwerken en we plaatsen dakgoten, dakvensters, lichtkoepels en dakkapellen. Voor dringende herstellingen, bij bijvoorbeeld stormschade, houden we altijd een gaatje vrij in onze agenda.

Gevelbekleding

Er zijn diverse soorten gevelbekleding die niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Een gevel bepleisteren met crepi zorgt meteen voor een nieuw uitzicht van uw woning. U kan ook andere materialen kiezen zoals pvc, steenstrips of leien.

Al uw vragen zijn welkom

Wilt u advies over gevel- of dakwerken? Of heeft u nog vragen over onze andere activiteiten zoals sanitaire installaties, metselwerken of vloer- en tegelwerken?
Contacteer Simone Bouwbedrijf uit Gent dan beslist. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen, geven u gericht advies
en bezorgen u indien gewenst een vrijblijvende offerte voor u dakwerken of gevelwerken.

Interieurbouw in al zijn facetten

Simone Bouwbedrijf uit Gent is uw betrouwbare en ervaren aannemer voor metselwerken, sanitair, dak- en gevelwerken , isolatiewerken, vloer- en tegelwerken , afwerking. En dit in heel Vlaanderen!

Simone Bouwbedrijf