Uw verbouwing van kelder tot zolder

 Contacteer ons

Isoleren van gevel, dak en spouwmuur

Om de energiefactuur van uw woning, bedrijfsgebouw of commercieel pand binnen de perken te houden is een goede isolatie onontbeerlijk. Maar u isoleert uiteraard niet alleen om energie te besparen. Een goed geïsoleerd pand zorgt voor een hoger comfort en een aangenaam binnenklimaat. 

Met doeltreffende isolatie houdt u in de winter de koude buiten en blijft het in de zomer binnen lekker koel. Maar prima isolatie in Gent en omgeving door Simone Bouwbedrijf verhoogt niet alleen het comfort. Wie slim isoleert, ziet ook zijn energiefactuur aanzienlijk dalen.

Energie besparen, comfort winnen

Zijn uw dak of gevel nog niet geïsoleerd? En wil u isolatiewerken laten uitvoeren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Isoleren is de eerste stap naar een energiezuinige woning of bedrijfspand. Met een lager verbruik, verdient u de investering bijgevolg snel terug.

Wie isoleert, kan bovendien een beroep doen op diverse premies.

De juiste isolatiematerialen

Tijdens renovaties kan deze professional uw dak meteen isoleren. Ook uw gevel, zolder en spouwmuren kunnen aangepakt worden. We gebruiken diverse soorten isolatiematerialen, waaronder glaswol, houtwol, PUR of polyesterwol.

Meer weten over isolatie? Contacteer ons!

Wil u graag meer weten over isolatiewerken en de premies die u kan aanvragen? Of over onze andere renovatiewerken?
Neem dan zeker contact op met Simone Bouwbedrijf in Gent en omgeving.
Wij geven u graag deskundig advies en u krijgt een gratis offerte.

Interieurbouw in al zijn facetten

Simone Bouwbedrijf uit Gent is uw betrouwbare en ervaren aannemer voor metselwerken, sanitair, dak- en gevelwerken , isolatiewerken, vloer- en tegelwerken , afwerking. En dit in heel Vlaanderen!

Simone Bouwbedrijf