Uw verbouwing van kelder tot zolder

 Contacteer ons

Sanitair en badkamerrenovatie

Heeft u een woning, kantoor of commercieel pand en is het sanitair aan vernieuwing of uitbreiding toe? Zoekt u een loodgieter voor sanitair of een aannemer voor badkamerrenovaties? 

Kies dan voor het vakmanschap van Simone Bouwbedrijf, een bouwfirma met een brede expertise in loodgieterij en centrale verwarming.

Complete badkamerrenovatie

Graag breken wij uw oude badkamer uit en zetten we een gloednieuwe in de plaats. We vervangen uw leidingen, plaatsen uw nieuwe (inloop)douche, bad, toilet, badkamermeubelen, kranen en lavabo’s. We voeren alle metselwerken, vloer- en tegelwerken, pleisterwerken uit én we plaatsen verlichting en ventilatie.

Wil u duurzaam en voordelig verwarmen? Wij zorgen voor de  installatie van een nieuwe hoogrendementsketel op aardgas, eventueel met een energiezuinige warmtepomp of zonneboiler, net als voor de plaatsing van radiatoren of vloerverwarming.

Vragen of badkamerrenovatie of sanitair? Contacteer ons!

Vraag gerust advies over de diverse mogelijkheden. Heeft u nog vragen over sanitaire installaties, een badkamerrenovatie of andere renovatiewerken?
Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Neem dan zeker contact op met Simone Bouwbedrijf uit Gent. Voor elke badkamer hebben we een betaalbare oplossing.

Interieurbouw in al zijn facetten

Simone Bouwbedrijf uit Gent is uw betrouwbare en ervaren aannemer voor metselwerken, sanitair, dak- en gevelwerken , isolatiewerken, vloer- en tegelwerken , afwerking. En dit in heel Vlaanderen!

Simone Bouwbedrijf